Uitleg Prostaatkankerwijzer


Selecteer hiernaast de onderwerpen en behandelingen die voor u van belang zijn. Deze selectie neemt u mee in de Prostaatkankerwijzer

Onderwerpen


Behandelingen


 1. Uitleg Prostaatkankerwijzer

  U bent nu op de pagina ‘Onderwerpen en behandelingen’. Als u uitleg wilt over deze pagina, klik dan op ‘start’.`

  Als u geen uitleg wilt, klik dan op het kruisje rechtsboven in dit vakje. U kunt altijd later nog uitleg krijgen. Klik dan rechtsboven op de knop 'uitleg Prostaatkankerwijzer'.

  Start 1/6
 2. Onderwerpen en behandelingen

  Op deze pagina selecteert u de onderwerpen en de behandelingen die voor u interessant zijn. Kies er niet te veel! Als u bv. 3 onderwerpen uitkiest en 3 behandelingen, dan blijft het overzichtelijk. U kunt later altijd nog andere onderwerpen en behandelingen uitkiezen.

 3. Uw keuze

  De onderwerpen en behandelingen die u heeft gekozen worden links in het menu gezet. Zo kunt u zien wat u heeft gekozen.

 4. Animaties

  Als u op 'Animaties' klikt, komt u op een pagina waar alle behandelingen worden uitgelegd. De uitleg gebeurt met een animatie.

 5. Trefwoorden

  Als u op 'Trefwoorden' klikt, komt u op een pagina waar u trefwoorden vindt die verwijzen naar video's uit de Prostaatkankerwijzer. Wanneer u een bepaald trefwoord aanklikt, krijgt u een overzicht van alle video's waarin dit trefwoord voorkomt. (Wij adviseren om pas op trefwoorden te gaan zoeken als u eerst de Prostaatkankerwijzer een keer heeft doorlopen.)

 6. Ga verder

  Klik op 'Ga verder' als u klaar bent met het kiezen van onderwerpen en behandelingen. U gaat dan naar de pagina waar u de video's kunt bekijken over de onderwerpen en behandelvormen die u heeft gekozen.

Mijn video's